Bespaarcalculator

De bespaarcalculator voor Led verlichting

Door gebruik te maken van onze bespaar calculator voor Led verlichting krijgt u direct een indicatie hoeveel u zou kunnen besparen door over te stappen op onze Led verlichting.

Als u een preciezere berekening van uw besparing wenst kunt u ook een afspraak plannen met een van onze adviseurs. Zij beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om dit voor u te berekenen.

Het maakt niet uit hoe groot het pand is waar u de energiekosten op wilt verlagen. Hoe hoger uw verbruik is hoe lager uw terugverdientijd is.

Fiscaal voordeel LED verlichting

Fiscaal voordeel LED verlichting voor ondernemers zal voor u als klant geheel verzorgt worden door onze adviseurs. Op deze manier hoeft u hier zelf geen tijd en moeite in te steken, maar geniet u alsnog van alle voordelen van uw investering.

Fiscaal voordeel voor investeringen in energiebesparing en duurzame energie

De Energie-investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling waarmee de overheid u ondersteunt bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Wanneer u gebruik maakt van EIA heeft u als ondernemer dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én u betaalt minder belasting.

Waarom energiebesparing en duurzame energie?

Voor het opwekken van energie worden nu vaak fossiele brandstoffen gebruikt. Dit veroorzaakt CO2- en andere emissies die bijdragen aan het klimaatprobleem. Bovendien is de voorraad fossiele brandstoffen eindig. De overheid stimuleert een duurzame energiehuishouding zodat we ook op de lange termijn over schone en betaalbare energie beschikken. Het belastingvoordeel dat u via EIA verkrijgt, zorgt ervoor dat u gemakkelijker kunt investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie.

Het voordeel van de Energie-investeringsaftrek (EIA)

Met de EIA kunt u 55,5% van de investeringskosten van energiebesparende bedrijfsmiddelen aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving. Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Voor welke bedrijfsmiddelen kunt u EIA gebruiken?

Bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor de EIA, waaronder LED verlichting, voldoen aan energieprestatie-eisen en bevorderen doelmatig gebruik van energie.
Vraag nu een LED verlichting offerte aan

BEL ONS