LED verlichting Alphen aan den Rijn

LED verlichting kopen in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar werkplek verlichting? Ga dan voor LED verlichting. Deze verlichting is ook ideaal voor op kantoor. Wilt u LED verlichting in uw bedrijfshal? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Duurzaam Rijnland. Tegenwoordig gaat iedereen over op deze vorm van verlichting. Wij verwachten dat er binnen een aantal jaren alle binnen- en buitenverlichting uit LED zal bestaan. Deze verlichting biedt vele mogelijkheden om ruimtes zoals een kantoor en een bedrijfshal optimaal te verlichten. Wilt u meer informatie over LED verlichting voor uw bedrijfshal, werkplek of kantoor? Neem dan contact op door te bellen naar 06-81497789. Wanneer kunnen wij bij u in Alphen aan den Rijn langskomen?

Waarom LED verlichting in Alphen aan den Rijn?

Deze vorm van verlichting is zeer laag in zijn energieverbruik. U kunt zelfs tot wel 80% besparen op de kosten van uw verlichting. Ook een voordeel is dat deze vorm van verlichting makkelijk te vervangen is waarbij de bestaande armaturen behouden blijven. Ook hoeft u geen grote investeringen te doen als u kiest voor LED verlichting. Want deze verlichting is zeer betaalbaar. Bedenk eens welke besparingen u kunt doen in uw bedrijfshal, werkplek of kantoor in Alphen aan den Rijn. Ook zal de investering die u doet snel terugverdiend zijn door de besparing op uw energierekening.

LED verlichting Alphen aan den Rijn

Voordelen van LED verlichting in Alphen aan den Rijn

Als u gaat voor LED verlichting voor uw kantoor, werkplek of bedrijfshal in Alphen aan den Rijn dan zijn er verschillende voordelen om hiervoor te kiezen. Hieronder zijn de voordelen voor u in Alphen aan den Rijn weergeven:

  • Nauwelijks warmteontwikkeling
  • Langere levensduur, dus lagere vervangingskosten
  • Geen UV en IR straling zoals bij spaarlampen
  • Kwaliteit van LED
  • Tot 90% recyclebaar
  • Zeer gunstige CO2 footprint
  • Subsidie Energie investeringsaftrek

Contact over LED verlichting

Wilt u voor uw werkplek, kantoor of bedrijfshal in Alphen aan den Rijn LED verlichting? De specialisten van Duurzaam Rijnland helpen u hier graag mee. Zoals u ziet biedt deze vorm van verlichting vele voordelen. De verwachting is dan ook dat in de toekomst iedereen gebruik maakt van deze vorm van verlichting. Wilt u meer weten? Dan kunt u bellen naar 06-81497789. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@duurzaamrijnland.nl. Wij zorgen ervoor dat u in Alphen aan den Rijn LED verlichting krijgt!

BEL ONS