LED verlichting Bodegraven

Installatie LED verlichting in Bodegraven

Gaat u ook voor de beste werkplek verlichting? De toekomst is LED verlichting! Deze verlichting is uitermate geschikt voor uw bedrijfshal, werkplek of kantoor. Laat ons bedrijf dan ook duurzame LED verlichting installeren in het pand waar u werkzaam bent. De professionals van Duurzaam Rijnland hebben veel ervaring in het plaatsen van verlichting. Zo weet u dat u voor uw verlichting bij ons aan het juiste adres bent. Wij verwachten dat in de toekomst steeds meer bedrijven zullen kiezen voor deze vorm van verlichting. Laat ons uw werkplek, kantoor of bedrijfshal uitrusten met LED verlichting. Wij zijn te bereiken op 06-81497789. Wanneer wilt u dat wij bij u in Bodegraven langskomen?

Bespaar door LED verlichting in Bodegraven

Als u kiest voor deze vorm van verlichting bespaart u op energie. Dit kan zelfs wel oplopen tot een besparing van 80% op uw energieverbruik. Het is ook zeer makkelijk om deze verlichting te vervangen en u kunt zelfs de armaturen behouden. Er is ook geen grote investering nodig als u LED verlichting wilt. Zoals eerder vermeld bespaart u op energie en dit zorgt weer voor minder kosten. Hierdoor heeft u ook snel uw investering terugverdiend. Wat ook nog kan bijdragen aan uw keuze is dat uw bedrijfshal, werkplek of kantoor in Bodegraven milieuvriendelijker wordt.

Uw voordelen voor LED verlichting in Bodegraven

LED verlichting installeren in Bodegraven voor uw werkplek, kantoor of bedrijfshal laat u doen door Duurzaam Rijnland. Bent u ervan op de hoogte dat er vele voordelen zijn voor u in Bodegraven als u kiest voor LED verlichting. Hieronder staan de voordelen weergeven:

  • Tot 90% recyclebaar
  • Geen UV en IR straling zoals bij spaarlampen
  • Kwaliteit van LED
  • Subsidie Energie investeringsaftrek
  • Zeer gunstige CO2 footprint
  • Nauwelijks warmteontwikkeling
  • Langere levensduur, dus lagere vervangingskosten

Contact over uw nieuwe LED verlichting

Voordat wij in uw kantoor, werkplek of bedrijfshal in Bodegraven duurzame verlichting plaatsen geven wij u graag eerst meer informatie. Hierdoor weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Geef ook uw wensen en verwachtingen aan op het gebied van LED verlichting. Dan kunnen wij hierop inspelen en krijgt u de LED verlichting die u wenst. Voor al uw vragen zijn wij telefonisch te bereiken op 06-81497789. Of stuur een mail naar info@duurzaamrijnland.nl. Laat ons langskomen om LED verlichting te installeren bij u in Bodegraven?

LED verlichting Bodegraven

BEL ONS