LED verlichting Gouda

LED verlichting voor uw bedrijfshal in Gouda

Wenst u LED verlichting aan te schaffen voor uw kantoor, bedrijfshal of werkplek in Gouda? Bij Duurzaam Rijnland bent u aan het juiste adres. Met LED lampen kunt u ontzettend veel besparen doordat zij een stuk minder energie verbruiken dan traditionele verlichting. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan LED verlichting voor uw werkplek, kantoor of bedrijfshal. Bent u benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-81497789 vanuit Gouda.

Kies voor de voordelen van onze lampen in Gouda

Wilt u LED verlichting in uw kantoor? Dan willen wij u graag helpen met onze lampen. Onze LED verlichting heeft een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren. De verlichting in uw kantoor hoeft dus veel minder snel vervangen te worden. LED verlichting in uw bedrijfshal of werkplek is daarom ideaal, aangezien het vaak plekken betreft die lastig te bereiken zijn. LED lampen staan erom bekend dat zij bestand zijn tegen trillen en schokken, dat zij geen Uv-straling afgeven en dat zij niet warm worden tijdens het branden.

Met verlichting besparen in Gouda

Wilt u graag overstappen op LED verlichting? Dan kunt u de bespaarcalculator op onze website invullen om direct te ontdekken hoeveel u bespaard met een overstap op LED lampen. Wanneer u meer verbruikt, is de terugverdientijd van uw investering korter. Tevens kan LED verlichting voor ondernemers fiscaal voordeel opleveren. Zo komt u bij investeringen in energiebesparingen en duurzame energie in aanmerking voor Energie-inversteringsaftrek (EIA). Kies daarom voor de overstap naar LED lampen in uw kantoor, bedrijfshal of werkplek. Voor een precieze berekening van uw besparing kunt u ook een afspraak plannen met een van onze adviseurs.

Een ruim aanbod lampen voor uw kantoor of werkplek

Onze duurzame en energiezuinige lampen zijn zeer breed toepasbaar. Maak gebruik van onze LED verlichting in uw kantoor, werkplek of bedrijfshal. De lampen zijn meestal heel eenvoudig te plaatsen in uw bestaande armaturen. Wij leveren lampen in verschillende kleurtemperaturen zoals warm wit, helder of daglicht. Onze specialisten helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste lampen voor uw werkplek in Gouda. Ook voor het aanvragen van een lichtplan berekening kunt u ons inschakelen.

Neem contact op voor nieuwe lampen in Gouda

Wilt u graag nieuwe verlichting aanschaffen voor uw werkplek, kantoor of bedrijfshal in Gouda? Duurzaam Rijnland staat graag voor u klaar. U kunt een afspraak met ons plannen door te bellen naar 06-81497789. U kunt ook mailen naar info@duurzaamrijnland.nl of u vult ons online contactformulier in. Wij helpen u bij het uitkiezen van de juiste LED verlichting in Gouda.

LED verlichting Gouda

BEL ONS