LED verlichting Noordwijk

LED verlichting Noordwijk

De juiste werkplek verlichting in Noordwijk

Bent u op zoek naar de juiste verlichting voor uw werkplek, kantoor of bedrijfshal in Noordwijk? Kies voor de LED verlichting van Duurzaam Rijnland. LED lampen verbruiken een stuk minder energie dan traditionele verlichting. U kunt genieten van een energiebesparing van wel 80%. Benieuwd naar ons aanbod in LED verlichting voor uw kantoor, werkplek of bedrijfshal? Lees verder of neem contact met ons op via telefoonnummer 06-81497789 vanuit Noordwijk.

Voordelen van onze LED verlichting in Noordwijk

Zoekt u LED verlichting voor uw kantoor? Kies dan voor onze lampen. Deze dragen een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren. Uw werkplek verlichting hoeft dus minder snel vervangen te worden. Om die reden biedt onze verlichting een enorme besparing in onderhoud en arbeidskosten. Dat maakt LED verlichting voor een bedrijfshal en andere moeilijk bereikbare plaatsen de ideale oplossing. Verder zijn LED lampen bestand tegen trillen en schokken, geven ze geen UV- of infrarood-straling af en worden ze niet warm tijdens het branden. Dit verhoogt uw veiligheid en verlaagt uw kosten in airconditioning.

Zo bespaart u op uw verlichting in Noordwijk

Gebruik onze bespaarcalculator om direct te ontdekken hoeveel u kunt besparen als u overstapt op LED verlichting. Hoe hoger uw verbruik, hoe korter de terugverdientijd van uw investering is. Wist u bovendien dat ondernemers fiscaal voordeel kunnen genieten als ze kiezen voor LED lampen in hun bedrijfshal, werkplek of kantoor? U kunt namelijk gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Dit is een fiscale regeling waarmee de overheid u ondersteunt bij investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Laat u adviseren en ondersteunen door onze adviseurs over de juiste LED verlichting in Noordwijk.

Ons aanbod in lampen voor in uw kantoor of bedrijfshal

Bent u op zoek naar nieuwe, duurzame en energiezuinige lampen voor een geheel kantoor, een complete bedrijfshal of uw eigen werkplek? Onze LED lampen kunnen overal toegepast worden. Ze zijn eenvoudig in uw bestaande armaturen te plaatsen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleurtemperaturen. Denk aan warm wit, helder wit of daglicht. Wat past het beste in uw situatie? Vraag onze specialisten om advies. Zij kunnen u bovendien begeleiden in het aanvragen van een lichtplanberekening. Op die manier vinden we de juiste oplossing voor u in Noordwijk.

Tijd voor nieuwe LED lampen in Noordwijk

Is het tijd voor nieuwe lampen voor in uw kantoor, bedrijfshal of werkplek in Noordwijk? Neem contact op met Duurzaam Rijnland. Maak een afspraak door te bellen naar 06-81497789, stuur een mail naar info@duurzaamrijnland.nl of vul ons online contactformulier in. Wij helpen u graag aan de juiste LED verlichting in Noordwijk.

BEL ONS