Over ons

Wij bieden oplossingen op maat

Duurzaam Rijnland richt zich met name op de zakelijke markt en staat bekend om de jarenlange ervaring als het gaat om zaken als advies, verkoop en het installeren van zonnepanelen, led-verlichting en infrarood verwarmingspanelen.

Wij staan voor oplossingen op maat en zijn hét adres voor bedrijven die alleen met kwaliteitsproducten genoegen nemen.

Om een helder beeld te krijgen van het voordeel van uw investering, maken wij graag een besparings- of opbrengstberekening voor u.

Onze producten

Duurzaam Rijnland is gespecialiseerd in:

  1. Zonnepanelen

    Zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en onderhoudsvriendelijk. De opbrengst van de zonnepanelen is voor 25 jaar gegarandeerd. De zonnepanelen doen het waarschijnlijk nog vele jaren langer.

  2. LED verlichting

    Iedereen gaat over op Led verlichting! Binnen een aantal jaren zal bijna alle binnen- en buitenverlichting uit led bestaan. Led verlichting biedt vrijwel oneindige mogelijkheden om ruimtes, gebouwen of producten optimaal te verlichten.

  3. Infrarood

    Infrarood verwarmingspanelen zijn energiezuinig, compact, geruisloos en snel warm. Infrarood verwarmingspanelen zijn heel geschikt voor kantoren, hotels, praktijkruimtes, ziekenhuizen, bedrijfshallen, scholen en stallen.

Onze visie

Besparen op uw energiekosten, de zon optimaal benutten en uw pand verwarmen met uw “eigen energiecentrale”. Dat is duurzaam!

Een zonnepanelensysteem zet zonne-energie om in elektriciteit. Dit is de schoonste en meest kostenefficiënte manier om in de energiebehoefte te voorzien. De zon produceert elke dag opnieuw energie!

Met Led verlichting kunt u zeker 60% besparen op de verlichtingskosten, daar komt bij dat led nog een aantal voordelen heeft.

Uw pand efficiënt verwarmen met infrarood panelen, deze manier van verwarmen heeft ook vele voordelen!

BEL ONS