Huawei Smart PV

Huawei is al jaren een leidende speler in de telecom branche. Het bedrijf heeft 170.000 medewerkers en activiteiten over de hele wereld. Het bedrijf is een belangrijke aanbieder van ICT oplossingen in meer dan 140 landen. 1/3 van de wereldbevolking communiceert via apparatuur van Huawei. De omvormers van Huawei zijn gebaseerd op 20 jaar ervaring in stroomverzorging. Binnen een aantal jaar na de start van de omvormerproductie is Huawei nu marktleider met PV-omvormers. Zowel bij gemiddelde als hoge instraling halen ze de hoogste score. De omvormers hebben een Europese efficiency van 98,3% en beschikken over ac/dc overspanningsbeveiliging.

Huawei SUN2000 omvormers

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant ter wereld. Dankzij een groot aantal innovatie bent u verzekert van uitstekende kwaliteit. Daarom is Huawei dé partner voor middel- tot zeer grote PV-projecten. Het portfolio bestaat uit driefase omvormers van 8 tot 42 kW. De omvormers hebben 2 MPP trackers (8KW, 12KW). De grotere vermogens hebben zelfs 4 MPP-trackers (36kW en 42kW). De omvormers zijn standaard voorzien van type 2 overspanningsbeveiliging AC en DC-zijdig.

Monitoring

Huawei heeft uitgebreide mogelijkheden voor monitoring en controle op afstand. De installatie is vanaf de pc per string uit te lezen. Controle, software updates, systeem-resets en aanpassingen kunnen van de pc worden uitgevoerd.

Vanaf Q2 van 2017 komt Huawei met 1-fase omvormers op de markt en zijn de Huawei omvormers ook voor particuliere projecten inzetbaar.

BEL ONS