Zonne-energie

Waarom zonne-energie?

Zonne-energie maakt gebruik van de Zon! Een zonnepanelensysteem zet deze zonne-energie om in elektriciteit. Dit is de schoonste en meest kosteneffici├źnte manier om in de energiebehoefte te voorzien. Bovendien is het betrouwbaar omdat de zon elke dag opnieuw energie produceert, ook in ons klimaat waar de zon minder schijnt dan in bijvoorbeeld Spanje.

Zonnepanelen

Besparen

Het is voor bedrijven, sportverenigingen en woningcorporaties zeer interessant om te investeren in zonne-energie. Uw investering is snel terugverdient en heeft vele jaren daarna geen stroomkosten

Kiest u voor zonnepanelen, dan is dat gunstig voor de CO2-uitstoot en heel goed voor de reputatie van uw bedrijf! Een leuke bijkomstigheid is dat u flink gaat besparen op uw energiekosten. Hoeveel u gaat besparen hangt af van vele factoren daarom krijgt u van ons een helder overzicht uw besparing.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Zonnepanelen leveren en plaatsen bij u in de regio

Voor de levering en installatie van zonnepanelen werken wij voornamelijk in Aalsmeer, Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Gouda, Hoofddorp, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Oegstgeest, Uithoorn en Zoetermeer en omgeving.

BEL ONS