Zonnepanelen Aalsmeer

In Aalsmeer zonnepanelen kopen

Wenst u in Aalsmeer gebruik te maken van zonne energie? Schakel dan Duurzaam Rijnland in om zonnepanelen te installeren op uw pand. Wij leveren en plaatsen onderhoudsvriendelijke zonnepanelen van een hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u dit wenst, bieden wij ook de gewenste service. Wilt u graag zonnepanelen kopen? Of wilt u meer weten over zonnepanelen en subsidie? Neem dan contact met ons op via 06-81497789. Wij willen u graag in Aalsmeer laten genieten van zonne energie.

Zonnepanelen laten installeren in Aalsmeer

Waarom zou u als bedrijf kiezen voor zonne energie? Wij geven u graag een aantal voordelen van zonnepanelen laten installeren. Panelen:

  • Zijn goed voor het milieu
  • Vereisen weinig onderhoud
  • Hoog in rendement
  • Kostenbesparend
  • Verhogen de waarde van uw pand

Bijkomend voordeel is dat u heel snel uw investering weer heeft terugverdiend. De opbrengst van de zonnepanelen die wij installeren is namelijk voor 25 jaar gegarandeerd.

Zonnepanelen Aalsmeer

Zonnepanelen kopen. Een milieuvriendelijke investering in Aalsmeer

Zonnepanelen kopen in Aalsmeer is een zeer verstandig besluit wanneer u aan een groene toekomst wilt werken en veel wilt besparen op stroomkosten. De panelen kunnen voor 99% gerecycled worden. Daarnaast helpen ze mee om het klimaat te beschermen. Er komen namelijk bij het omzetten van zonlicht naar zonne-energie geen schadelijke stoffen vrij zoals bij kolencentrales. Tevens zijn de panelen tegenwoordig van een zeer hoogwaardige kwaliteit waardoor u al na slechts 1-3 jaar de energie voor de productie heeft terugverdiend.

De aanschaf van panelen en subsidie

Wist u dat u bij de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen subsidie kunt ontvangen? Omdat de prijs van elektriciteit lager wordt naarmate u meer gebruikt, zijn de mogelijkheden wat betreft de subsidie afhankelijk van het jaarlijkse stroomgebruik. Verschillende regelingen die op u van toepassing kunnen zijn: Saldereren, de Energie-Investeringsaftrek (EIA) of SDE+ Subsidie. Salderen is vooral bedoeld voor eigenaren met een kleine zakelijke aansluiting. EIA is voor bedrijven die meer dan 25000 kWh per jaar verbruiken. Dit levert u gemiddeld 14% voordeel op. Bij investering in bedrijfsmiddelen in een boekjaar komt u ook in aanmerking voor de KIA. EIA en KIA zijn te combineren. Van de SDE + Subsidie mag u gebruiken maken wanneer u een grootzakelijke aansluiting heeft die groter is dan 3 x 80A. Neem contact met ons op vanuit Aalsmeer wanneer u meer informatie wenst over uw zonnepanelen subsidie.

Onderhoud van de zonnepanelen in Aalsmeer

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij bij uw huis in Aalsmeer de zonnepanelen kunnen installeren. U hoeft zich verder geen zorgen te maken over het transport, installatie en het onderhoud van deze zonnepanelen. Wij zullen al het werk voor u uit handen nemen. Met een gerust hart kunt u dus deze producten bij ons bestellen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en werkwijze dan kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij leggen graag onder het genot van een kop koffie of thee uit hoe wij te werk gaan. Een goede samenwerking met onze klanten in Aalsmeer vinden wij erg belangrijk.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Panelen kopen vanuit Aalsmeer

Wenst u zonnepanelen te kopen in Aalsmeer? Wij helpen u graag met het installeren. Zo kunt u optimaal profiteren van zonne energie. Neem contact met ons op via 06-81497789, info@duurzaamrijnland.nl of u vult ons online contactformulier in vanuit Aalsmeer.

BEL ONS