Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Zonnepanelen kopen in Alphen aan den Rijn

Wilt u gebruikmaken van duurzame zonne energie in Alphen aan den Rijn? Laat uw gewenste zonnepanelen dan installeren door Duurzaam Rijnland. Wij leveren en installeren onderhoudsvriendelijke panelen. Daarnaast bieden we directe en grondige service. Wilt u direct zonnepanelen kopen? Of bent u benieuwd naar wat zonnepanelen u aan subsidie opleveren? Bel naar 06-81497789 en geniet straks ook van zonne energie in Alphen aan den Rijn.

Waarom zonnepanelen laten installeren?

Zonne-energie draagt enorm veel voordelen. Zo is het:

  • Milieuvriendelijk
  • Kostenbesparend
  • Hoog in rendement
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Woningwaarde verhogend

De opbrengst van de zonnepanelen die wij installeren is voor 25 jaar gegarandeerd. U heeft uw investering in no time terugverdiend. Is er toch iets aan de hand waardoor het optimale rendement niet behaald wordt in Alphen aan den Rijn? Schakel ons dan in voor onze service.

Zonnepanelen Alphen aan den Rijn

Zonnepanelen kopen is een milieuvriendelijk besluit

Wist u dat zonnepanelen voor 99% kunnen worden gerecycled? Bovendien hebben ze de energie die nodig is voor de productie van de panelen, al na slechts 1-3 jaar weer terugverdiend. Ook helpen de panelen mee het klimaat en daarmee het milieu te beschermen. Zonne energie is immers een stuk minder vervuilend dan gewone, grijze stroom. Dat maakt het een zeer milieuvriendelijke keus. Maar naast deze mooie garanties weet u zeker dat u financieel een stuk gezonder uit bent in Alphen aan den Rijn.

Subsidie op uw zonnepanelen in Alphen aan den Rijn

Op de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn is subsidie te ontvangen. Afhankelijk van uw situatie kunt u gebruik maken van onder andere de Energie-Investeringsaftrek (EIA) of SDE+ Subsidie. EIA is aan te bevelen wanneer u meer dan 25000 kWh per jaar verbruikt. Dit kan u gemiddeld 13,5% voordeel opleveren. Als u in een boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen, dan kunt u in aanmerking komen voor de KIA. EIA en KIA zijn ook te combineren. U mag gebruik maken van de SDE+ regeling wanneer u een grootzakelijke aansluiting heeft in Alphen aan den Rijn die groter is dan 3 x 80A. Vraag ons naar meer informatie over subsidie voor uw panelen.

Naast goede zonnepanelen ook hoogwaardige service

Naast dat wij goede zonnepanelen leveren inAlphen aan den Rijn is onze service ook van hoogwaardige kwaliteit. Wij proberen onze klanten in alle opzichten te ontzorgen. Van het begin van het proces tot aan het einde. Zo wordt het kopen van zonnepanelen een hele eenvoudige klus. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met installatie en onderhoud van zonnepanelen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening in Alphen aan den Rijn dan willen wij u graag hier meer over vertellen.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Laat ons panelen installeren in Alphen aan den Rijn

Wilt u zonnepanelen kopen voor uw pand in Alphen aan den Rijn? Heel verstandig. Zonne-energie is zowel voor het milieu als financieel gezien zeer aantrekkelijk. Wilt u meer weten over welk soort panelen wij installeren? Of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden in subsidie? U bereikt Duurzaam Rijnland via 06-81497789, info@duurzaamrijnland.nl of vul ons online contactformulier in voor de gewenste of een advies op maat voor het kopen en installeren van zonnepanelen in Alphen aan den Rijn.

BEL ONS