Zonnepanelen Bodegraven

Zonnepanelen kopen vanuit Bodegraven

Wilt u in Bodegraven gebruikmaken van zonne energie? Duurzaam Rijnland wil u graag helpen door zonnepanelen te installeren op uw pand. Wij zijn uw partner wanneer u onderhoudsvriendelijke zonnepanelen van een hoogwaardige kwaliteit wenst. Tevens helpen wij u met een goede service. Wilt u graag zonnepanelen kopen? Heeft u behoefte aan informatie over zonnepanelen en subsidie? Zoek contact met ons door te bellen naar 06-81497789. Wij helpen u met het verwezenlijken van zonne energie in Bodegraven.

Zonnepanelen installeren in Bodegraven

Het investeren in zonne energie is een verstandige keuze voor een bedrijf. Zonnepanelen laten installeren levert vele voordelen op zoals:

  • Kostenbesparing
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoog in rendement
  • Goed voor het milieu
  • Verhoging van de waarde van uw pand

U kunt de investering al heel snel weer terugverdienen. De opbrengst van de zonnepanelen die wij installeren is namelijk voor 25 jaar gegarandeerd.

Zonnepanelen

Bescherm het klimaat door zonnepanelen te kopen in Bodegraven

Wanneer u besluit zonnepanelen te kopen in Bodegraven, kunt u naast kosten besparen ook aan een groene toekomst meehelpen. De panelen kunnen namelijk voor 99% gerecycled worden en helpen het klimaat te beschermen. Met de productie van zonne energie komen namelijk geen schadelijke stoffen vrij zoals bij kolencentrales. Tot slot, kunt u al na slechts 1-3 jaar de energie voor de productie van de panelen terugverdienen.

Zonnepanelen aanschaffen in Bodegraven met subsidie

Bij de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen in Bodegraven kunt u subsidie ontvangen. De subsidie mogelijkheden zijn afhankelijk van uw jaarlijks stroomverbruik. De prijs van elektriciteit wordt lager naarmate u meer gebruikt. Er bestaan verschillende regelingen zoals saldereren, de Energie-Investeringsaftrek (EIA) of SDE+ Subsidie. Salderen is vooral bedoeld voor bedrijven met een kleine zakelijke aansluiting. Wanneer u meer dan 25000 kWh per jaar verbruikt, komt u in aanmerking voor EIA. Dit levert u gemiddeld 14% voordeel op. U kunt ook in aanmerking komen voor de KIA bij investering in bedrijfsmiddelen in een boekjaar. De EIA en de KIA kunt u combineren. Met een grootzakelijke aansluiting die groter is dan 3 x 80AV mag u gebruik maken van de SDE + Subsidie. Voor meer informatie over zonnepanelen subsidie kunt u uiteraard contact met ons opnemen vanuit Bodegraven.

Service

Wanneer u vanuit Bodegraven bij ons zonnepanelen koopt dan nemen wij voor u al het werk uit handen. Vanaf het bezorgen, installatie tot aan het onderhoud van de zonnepanelen. Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring met het werken met panelen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Alles zal voor u gedaan worden! Wilt u meer informatie over onze dienstverlening in Bodegraven en werkwijze dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd open om een praatje met u te maken. Dit kunnen wij bij u thuis of bij ons op het kantoor doen onder het genot van een kop koffie of thee. Onze medewerkers zullen voor u klaar staan!

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Vanuit Bodegraven panelen kopen

Wilt u in Bodegraven zonnepanelen kopen? Wij staan graag voor u klaar om de panelen te installeren. Wij laten u optimaal profiteren van zonne energie. U kunt contact met ons opnemen via 06-81497789, info@duurzaamrijnland.nl of u vult ons online contactformulier in vanuit Bodegraven.

BEL ONS