Zonnepanelen Gouda

Zonnepanelen kopen in Gouda

Wilt u voor uw bedrijf in Gouda gebruikmaken van zonne energie? Benader dan Duurzaam Rijnland om zonnepanelen te laten installeren. Wij willen u graag helpen wanneer u wilt profiteren van onderhoudsvriendelijke zonnepanelen van de beste kwaliteit. U kunt ons ook inschakelen voor een goede service. U kunt contact met ons opnemen wanneer u zonnepanelen wilt kopen of wanneer u meer informatie wenst over zonnepanelen en subsidie. U belt dan naar telefoonnummer 06-81497789. Wij staan dan graag voor u klaar om zonne energie in Gouda te verwezenlijken.

De voordelen van zonnepanelen installeren in Gouda

Besluit met uw bedrijf ook te investeren in zonne energie. Zonnepanelen laten installeren kan u namelijk veel voordelen bieden zoals:

  • Goed voor het milieu
  • Kostenbesparing
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoog in rendement
  • Verhoging van de waarde van uw pand

Een ander voordeel is dat de opbrengst van de zonnepanelen die wij installeren is gegarandeerd voor 25 jaar. U heeft dus zeer snel uw investering weer terugverdient.

Zonnepanelen Gouda

Spaar het klimaat door zonnepanelen te kopen in Gouda

Door zonnepanelen te kopen bespaard u niet alleen kosten. U werkt ook mee aan het verbeteren van het klimaat. De panelen die wij leveren kunnen voor 99% gerecycled worden. Tevens komen er tijdens de productie van zonne energie geen schadelijke en vervuilende stoffen vrij zoals bij kolencentrales. Bovendien hebben de panelen van tegenwoordig al na 1-3 jaar de energie voor de productie terugverdient.

De subsidie van zonnepanelen in Gouda

Een andere fijne bijkomstigheid bij de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen in Gouda, is de subsidie die u kunt ontvangen. Deze is afhankelijk van het jaarlijkse stroomverbruik in uw bedrijf. Hoe meer u verbruikt, hoe lager de prijs van de elektriciteit. U kunt in aanmerking komen voor de volgende subsidieregelingen: Saldereren, de Energie-Investeringsaftrek (EIA), KIA en de of SDE+ Subsidie. Wanneer u een kleine zakelijke aansluiting heeft, mag u salderen. Verbruikt u meer dan 25000 kWh per jaar? Dan komt u in aanmerking voor EIA. Dit levert gemiddeld 14% voordeel op. Bij investering in bedrijfsmiddelen in een boekjaar kunt u ook de KIA aanvragen. De EIA en de KIA kunt u combineren. Wanneer u een grootzakelijke aansluiting heeft, die groter is dan 3 x 80AV mag u gebruik maken van de SDE + Subsidie. Wilt u meer informatie over zonnepanelen subsidie? Neem dan contact met ons op vanuit Gouda.

Levering van de zonnepanelen in Gouda

Wanneer u bij ons de zonnepanelen koopt zullen deze snel geleverd worden bij u in Gouda. Wij zullen het gehele proces van a tot z uit handen nemen. Van de levering tot aan de onderhoud van deze producten. Bij ons zijn uw producten in goede handen. Van te voren zullen wij ook bepalen waar uw zonnepanelen het beste tot zijn recht komt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij elk probleem moeten aanpakken. Kom eens op gesprek om de mogelijkheden van zonnepanelen in Gouda te bespreken.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Besluit nu panelen te kopen in Gouda

Heeft u besloten om zonnepanelen te kopen in Gouda? Dan willen wij graag uw partner zijn en uw panelen installeren. Wij laten u genieten van de voordelen van zonne energie. Neem contact met ons op via 06-81497789, info@duurzaamrijnland.nl of u vult ons online contactformulier in vanuit Gouda.

BEL ONS