Zonnepanelen Hoofddorp

Genieten van zonne energie in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een professionele partner in de omgeving van Hoofddorp waarbij u zonnepanelen kunt kopen? Maak kennis met Duurzaam Rijnland. Wij komen graag duurzame en onderhoudsvriendelijke zonnepanelen bij u installeren. Wist u al dat u op zonnepanelen subsidie kunt ontvangen? En bent u al bekend met alle voordelen die u te wachten staan als u zonnepanelen besluit te kopen? Bel telefoonnummer 06-81497789 als u alles te weten wilt komen over zonne energie in Hoofddorp.

Vele voordelen van zonnepanelen installeren

Zonne-energie levert vele voordelen op. Zo geniet u straks van een:

  • Hoog rendement
  • Lage energierekening
  • Beter beschermd milieu
  • Verhoging in woningwaarde
  • Onderhoudsvriendelijke oplossing

De zonnepanelen die wij installeren geven u een garantie van 25 jaar op de opbrengst. Lijken uw panelen toch niet optimaal te werken? Laat ons dan grondige service aan uw panelen in Hoofddorp verlenen.

Zonnepanelen Hoofddorp

Zonnepanelen kopen voor het milieu

Zonne energie draagt in belangrijke mate bij aan de bescherming van het milieu. Het is ten eerste veel minder vervuilend dan grijze stroom. Ten tweede zijn de panelen voor 99% recyclebaar. Een derde voordeel is dat ze in slechts 1-3 jaar de energie die nodig is voor hun productie al hebben terugverdiend. Een belangrijk vierde voordeel heeft geen betrekking op het milieu. We hebben het nu over een aantrekkelijk financieel profijt in Hoofddorp. Op de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen is namelijk subsidie te ontvangen.

Subsidie op zonnepanelen in Hoofddorp

U kunt in aanmerking komen voor onder andere Energie-Investeringsaftrek (EIA) of SDE+ Subsidie. Voor welke subsidie u in aanmerking komt, is afhankelijk van uw situatie. Verbruikt u jaarlijks tenminste 25000 kWh? Dan kunt u gebruik maken van de EIA. U geniet dan van gemiddeld 13,5% voordeel. Wordt er in bedrijfsmiddelen geïnvesteerd in een boekjaar? Maak dan gebruik van de KIA. U kunt EIA en KIA namelijk ook combineren. Bij een grootzakelijke aansluiting die groter is dan 3 x 80A in Hoofddorp, komt u in aanmerking voor de SDE+ regeling. Vraag ons naar meer informatie over de mogelijkheden in subsidie.

Levering van de zonnepanelen in Hoofddorp

De zonnepanelen leveren wij in verschillende plaatsen in Nederland. Zo leveren wij ook zonnepanelen bij u in Hoofddorp. Wij vinden het belangrijk dat onze producten voor iedereen in Nederland beschikbaar zijn. Wij vinden het milieu belangrijk en wij doen alles aan een schoner Nederland. Indien u geen beeld heeft van de bespaar mogelijkheden kunnen wij in een gesprek alles voor u duidelijk maken. Zo loopt u niet tegen onverwachtse problemen of kosten aan. Neem contact met een van onze medewerkers op om een gesprek in te plannen.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Wij installeren uw gewenste panelen in Hoofddorp

Wilt u gebruik maken van financieel aantrekkelijke en milieuvriendelijke zonne energie in Hoofddorp? Bij Duurzaam Rijnland kunt u onderhoudsvriendelijke zonnepanelen kopen. Geef aan ons door wanneer wij deze panelen mogen installeren. U kunt ons uiteraard ook eerst om advies vragen aangaande bijvoorbeeld de mogelijkheden in subsidie. Bel 06-81497789, mail naar info@duurzaamrijnland.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij voorzien u graag van zonne energie in Hoofddorp.

BEL ONS