Zonnepanelen Leiden

Zonne energie voor uw pand in Leiden

Wilt u voor uw pand in Leiden zonnepanelen kopen? De specialisten van Duurzaam Rijnland komen graag zonnepanelen bij u installeren. Wij leveren en installeren panelen van hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Overweegt u deze zonnepanelen te kopen? Of wilt u eerst erachter komen wat zonnepanelen aan subsidie opleveren? Lees verder of bel naar 06-81497789. Wij helpen u graag aan zonne energie in Leiden.

Waarom zonnepanelen installeren verstandig is

Als u kiest voor zonne-energie, kiest u voor een:

  • Hoog rendement
  • Kostenbesparing
  • Milieuvriendelijkheid
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Verhoging in woningwaarde

Nadat wij onze zonnepanelen bij u installeren bent u voor 25 jaar gegarandeerd van de opbrengst. Dit maakt deze aanschaf een zeer verstandige investering. Lijkt er toch iets mis te zijn met uw panelen in Leiden? Schakel ons dan in voor directe en grondige service.

Zonnepanelen Leiden

Waarom zonnepanelen kopen een milieuvriendelijke keus is

Zonne-energie is een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor u in Leiden. Het is ten eerste een stuk minder vervuilend dan gewone, grijze stroom. Het draagt op die manier optimaal bij aan de bescherming van het milieu. Daarnaast kunnen zonnepanelen voor 99% worden gerecycled. Een derde voordeel is dat ze de energie die nodig is voor de productie van de panelen, al hebben terugverdiend na slechts 1-3 jaar. Het vierde voordeel heeft geen betrekking op het milieu, maar op uw financiële situatie in Leiden. U kunt namelijk op de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen subsidie ontvangen.

Mogelijkheden in subsidie op uw zonnepanelen in Leiden

U kunt onder andere de Energie-Investeringsaftrek (EIA) of SDE+ Subsidie ontvangen op uw panelen. Voor welke subsidie u in Leiden in aanmerking komt, is afhankelijk van uw situatie. Verbruikt u per jaar meer dan 25000 kWh? Dan kunt u gebruik maken van de EIA. Hiermee ontvangt u gemiddeld 13,5% voordeel. Wordt er in een boekjaar geïnvesteerd in bedrijfsmiddelen? Dan komt u in aanmerking voor KIA. EIA en KIA zijn eventueel te combineren. U geniet de SDE+ regeling in Leiden wanneer u een grootzakelijke aansluiting heeft die groter is dan 3 x 80A. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden in subsidie.

Zonnepanelen kopen in Leiden op maat

Bij ons kunt u zonnepanelen in Leiden op maat bestellen. Als eerste zullen wij de mogelijkheden bij uw huis bekijken en op basis van de bevindingen zullen wij te werk gaan. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het werk en weten precies hoe zij te werk moeten gaan. Wij zijn werkzaam naast Leiden, ook in de plaatsen Aalsmeer, Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Gouda en nog vele andere plaatsen.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Wij installeren graag uw panelen in Leiden

Wilt u genieten van financieel aantrekkelijke en milieuvriendelijke zonne energie in Leiden? Kom dan zonnepanelen kopen bij Duurzaam Rijnland. Wij installeren duurzame en onderhoudsvriendelijke panelen bij u. Bovendien geniet u van een mooie subsidie. Bel naar 06-81497789, mail naar info@duurzaamrijnland.nl of vul ons online contactformulier in als u interesse heeft in zonne energie in Leiden.

BEL ONS