Zonnepanelen Lisse

Zonnepanelen kopen via Duurzaam Rijnland in Lisse

Wenst u in Lisse te profiteren van de voordelen van zonne energie? Duurzaam Rijnland wil u graag helpen door de beste zonnepanelen te installeren. Wij staan voor u klaar met een uitstekende service. Wenst u meer informatie over zonnepanelen en subsidie? Of wilt u direct zonnepanelen kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-81497789. Wij zorgen er dan voor dat u kunt genieten van zonne energie in Lisse.

Waarom zonnepanelen installeren in Lisse?

Het is een zeer verstandig keuze om als bedrijf nu in zonne energie te investeren. Wij zetten de voordelen van zonnepanelen laten installeren graag voor u op een rij:

  • Panelen zorgen voor een beter klimaat
  • Panelen zijn kostenbesparend
  • Panelen zijn onderhoudsvriendelijk
  • Panelen hebben een hoog rendement
  • Panelen verhogen de waarde van uw pand

Een ander voordeel is dat, wanneer wij uw zonnepanelen installeren, u een gegarandeerde opbrengst voor 25 jaar heeft. U heeft uw investering dus heel snel terugverdient.

Zonnepanelen Lisse

Een beter klimaat door zonnepanelen te kopen in Lisse

Naast een kostenbesparende investering, is het kopen van zonnepanelen in Lisse ook een milieubewuste keuze. De panelen die wij leveren kunnen namelijk voor 99% worden gerecycled. Tevens heeft u tijdens de aanmaak van zonne-energie niet te maken met schadelijke of vervuilende stoffen. Dit is wel het geval bij kolencentrales. U heeft de energie die tijdens de productie van de panelen is gebruikt al na 1-3 jaar terugverdient.

Zonnepanelen en subsidie aanvragen in Lisse

Wanneer u panelen wilt kopen of gebruiken, is het verstandig om zonnepanelen subsidie aan te vragen. De verschillende subsidieregelingen waar u voor in aanmerking kunt komen zijn: Salderen, de Energie-Investeringsaftrek (EIA), KIA en de of SDE+ Subsidie. Uw stroomverbruik bepaald het type subsidie waar u aanspraak op maakt. Bij een kleine zakelijke aansluiting kunt u salderen. Grotere bedrijven met een stroomverbruik van meer
dan 25000 kWh per jaar kunnen de EIA aanvragen. Tevens maken zij mogelijk aanspraak op de KIA. Deze kunnen zij aanvragen wanneer zij een investering in bedrijfsmiddelen in een boekjaar doen. Grootzakelijke aansluitingen die groter zijn dan 3 x 80AV kunnen gebruik maken van de SDE + Subsidie. Neem contact met ons op vanuit Lisse wanneer u meer informatie wenst over zonnepanelen en subsidie.

Levering zonnepanelen in Lisse

Wij leveren onze zonnepanelen ook in Lisse. Wij kunnen voor u zonnepanelen op maat laten maken. Geen klus is voor ons te klus. Wij leveren voor zowel particuliere- als zakelijke klanten. Als eerste maken wij samen met de klant een plan om een beeld te krijgen van de kosten dat u kunt besparen. Op basis daarvan stellen wij een offerte op. Wij leveren voornamelijk in Gouda, Aalsmeer, Noordwijk, Lisse, Uithoorn en nog vele andere plaatsen in Nederland. Wilt u dus geld besparen en bijdrage aan een duurzame toekomst? Neem vandaag dan nog contact met ons op om de mogelijkheden bij u te bekijken.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Neem contact op om zonnepanelen te kopen in Lisse

Wilt u in Lisse graag zonnepanelen kopen? Wij helpen u graag met het installeren. Wij laten u genieten van de voordelen van zonne energie. Neem contact met ons op via 06-81497789, mail naar info@duurzaamrijnland.nl of vul ons online contactformulier in. Wij staan voor u klaar in Lisse.

BEL ONS