Zonnepanelen Noordwijk

Zonnepanelen kopen bij Duurzaam Rijnland vanuit Noordwijk

Wilt u in Noordwijk ook profiteren van de voordelen van zonne energie? Benader dan Duurzaam Rijnland om de beste zonnepanelen te laten installeren. U kunt bij ons terecht voor een uitstekende service. Wilt u meer weten komen over zonnepanelen en subsidie? Of wenst u direct zonnepanelen te kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-81497789. Wij staan dan graag voor u klaar met het realiseren van zonne energie in Noordwijk.

Waarom zonnepanelen laten installeren in Noordwijk?

Bent u van plan zonnepanelen te laten installeren op uw pand? Dan maakt u een zeer verstandige keuze. U geniet namelijk van de volgende voordelen:

  • Panelen hebben een hoog rendement
  • Panelen zijn kostenbesparend
  • Panelen zijn onderhoudsvriendelijk
  • Panelen zorgen voor een beter milieu
  • Panelen verhogen de waarde van uw pand

Tevens geniet u van een gegarandeerde opbrengst voor 25 jaar, wanneer u panelen door ons laat installeren. Zo heeft u heel snel uw investering weer terugverdient.

Zonnepanelen Noordwijk

Zonnepanelen kopen in Noordwijk. Een milieubewuste investering

Het kopen van zonnepanelen in Noordwijk is niet alleen een kostenbesparende investering, maar ook een zeer milieubewuste keuze. Wist u dat de panelen die wij leveren voor 99% kunnen worden gerecycled? Daarnaast stoot u met de productie van zonne energie geen schadelijk stoffen uit. Dit is bij de aanmaak van grijze energie natuurlijk wel het geval. Met de zonnepanelen van tegenwoordig is de energie die tijdens de productie is gebruikt zelfs al na 1-3 jaar terugverdient.

Zonnepanelen en subsidie aanvragen in Noordwijk

Met de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen, kunt u als bedrijf ook subsidie aanvragen. In Nederland zijn er verschillende subsidieregelingen zoals salderen, de Energie-Investeringsaftrek (EIA), KIA en de of SDE+ Subsidie. Het type subsidie hangt af van uw stroomverbruik. Kleine bedrijven met een kleine zakelijke aansluiting kunnen bijvoorbeeld salderen. Grotere bedrijven met een stroomverbruik van meer
dan 25000 kWh per jaar kunnen 14% voordeel opdoen met de EIA. Tevens komen zij in aanmerking voor de KIA wanneer zij een investering in bedrijfsmiddelen in een boekjaar doen. Met een Grootzakelijke aansluiting groter dan 3 x 80AV kunt u gebruik maken van de SDE + Subsidie. U kunt uiteraard contact met ons opnemen vanuit Noordwijk wanneer u meer informatie behoeft over zonnepanelen en subsidie.

Zonnepanelen levering in Noordwijk

Bij de aankoop van zonnepanelen zullen wij al het werk uit uw handen nemen. Van de levering en installatie tot aan het onderhoud van de producten bij u in Noordwijk. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe om moeten gaan met elke situatie. Samen met onze klanten stellen wij een plan op om de zonnepanelen op maat te laten maken. Dit bespaart ons veel tijd doordat wij van te voren een plan op stellen. Hiernaast zal u het ook merken in uw portemonnee. Samen gaan wij voor duurzaamheid in Noordwijk en omstreken!

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Bel of mail om zonnepanelen te kopen in Noordwijk

Wilt u in Noordwijk graag zonnepanelen kopen en installeren? Duurzaam Rijnland staat voor u klaar. Kies ook voor zonne-energie en bel naar 06-81497789. Mailen kan via info@duurzaamrijnland.nl. Of vul direct het contactformulier in voor een passend advies op maat voor het kopen en installeren van zonnepanelen in Noordwijk.

BEL ONS