Zonnepanelen Oegstgeest

Zonnepanelen kopen in Oegstgeest

Heeft u in Oegstgeest interesse in zonne energie? Schakel Duurzaam Rijnland in om uw gewenste zonnepanelen te installeren. De panelen die wij leveren en installeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Wilt u deze zonnepanelen direct kopen? Of wilt u eerst weten wat zonnepanelen aan subsidie opleveren? Bel 06-81497789 en vraag naar meer informatie over zonne energie in Oegstgeest.

Redenen om zonnepanelen te laten installeren

Zonne-energie staat bekend om de volgende voordelen:

  • Milieuvriendelijk
  • Kostenbesparend
  • Hoog in rendement
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Woningwaarde verhogend

Wist u dat de opbrengst van de zonnepanelen die wij installeren voor 25 jaar is gegarandeerd? Op die manier heeft u uw investering zeer snel terugverdiend. Mocht er toch iets aan de hand zijn met uw panelen in Oegstgeest, dan leveren wij directe en grondige service.

Zonnepanelen Oegstgeest

Zonnepanelen kopen in Oegstgeest is milieuvriendelijk

Zonnepanelen kunnen voor 99% worden gerecycled. Daarnaast verdienen ze de energie die nodig is voor de productie van de panelen, al na slechts 1-3 jaar weer terug. Omdat zonne energie een stuk minder vervuilend is dan gewone, grijze stroom, draagt het bij aan de bescherming van het milieu. Kies ook voor deze duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Onze panelen zorgen er bovendien voor dat u financieel een stuk gezonder uit bent in Oegstgeest. Op de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen is namelijk subsidie te ontvangen.

Ontvang subsidie op uw zonnepanelen in Oegstgeest

Afhankelijk van uw situatie kunt u onder andere de Energie-Investeringsaftrek (EIA) of SDE+ Subsidie ontvangen. Verbruikt u meer dan 25000 kWh per jaar? Dan komt u in aanmerking voor EIA. Dit levert u gemiddeld 13,5% voordeel op. Investeert u in een boekjaar in bedrijfsmiddelen? Dan kunt KIA ontvangen. U kunt EIA ook met KIA combineren. U komt in aanmerking voor de SDE+ regeling wanneer u in Oegstgeest een grootzakelijke aansluiting heeft die groter is dan 3 x 80A. Benader ons voor meer informatie over subsidie voor uw panelen.

Installatie van de zonnepanelen

Wij zullen de installatie van de zonnepanelen in Oegstgeest voor u makkelijk maken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u Oegstgeest op maat adviseren en helpen. Samen zullen wij een plan opstellen om het proces soepel te laten verlopen. Om een helder beeld te geven stellen wij een besparingsrekening voor u op. Wij leveren en installeren onze producten voornamelijk in Oegstgeest en omstreken. Wij vinden de toekomst van Nederland belangrijk.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Wanneer mogen wij panelen installeren in Oegstgeest?

Overweegt u zonnepanelen te kopen voor uw pand in Oegstgeest? Dan geniet u straks van financieel aantrekkelijke en milieuvriendelijke zonne energie. Bent u benieuwd naar welk soort panelen wij installeren? Of wilt u weten wat uw mogelijkheden in subsidie zijn? Neem vanuit Oegstgeest contact op met Duurzaam Rijnland door te bellen naar 06-81497789, te mailen naar info@duurzaamrijnland.nl of vul ons online contactformulier in.

BEL ONS