Zonnepanelen Uithoorn

Kies voor zonne energie in Uithoorn

Wilt u in contact komen met een bedrijf in de omgeving van Uithoorn waarbij u zonnepanelen kunt kopen? Maak een afspraak met Duurzaam Rijnland. Wij zijn expert in zonnepanelen installeren. Laat ons u adviseren over welke milieubesparende zonnepanelen u kunt kopen bij ons. Omdat u op zonnepanelen subsidie kunt ontvangen, geniet u tevens van financieel voordeel. Bel, als u optimaal wilt genieten van zonne energie in Uithoorn, naar telefoonnummer 06-81497789.

Wat zonnepanelen installeren u oplevert

Kiezen voor zonne-energie betekent dat u straks geniet van een:

  • Hoog rendement
  • Lage energierekening
  • Beter beschermd milieu
  • Verhoging in woningwaarde
  • Onderhoudsvriendelijke oplossing

De zonnepanelen die wij installeren bieden een garantie van 25 jaar op de opbrengst. Werken uw panelen straks toch niet helemaal correct? Dan komen wij direct langs in Uithoorn voor grondige service.

Zonnepanelen Uithoorn

Zonnepanelen kopen voor een beter milieu

Zonne energie draagt op verschillende fronten bij aan een beter milieu. Zo is het veel minder vervuilend dan energie van fossiele brandstoffen. Daarnaast zijn de panelen voor 99% recyclebaar. Wat verder nog belangrijk is, is dat ze in slechts 1-3 jaar de energie die nodig is voor hun productie al hebben terugverdiend. Naast deze voordelen voor het milieu, biedt zonne energie financieel profijt in Uithoorn. U kunt namelijk op uw zonnepanelen aantrekkelijke subsidie ontvangen.

Subsidie op zonnepanelen in Uithoorn

Voor panelen zijn er onder andere de Energie-Investeringsaftrek (EIA) en de SDE+ Subsidie. Welke subsidie past het beste bij uw situatie? Als u jaarlijks tenminste 25000 kWh verbruikt, biedt de EIA uitkomst. Hiermee geniet u van gemiddeld 13,5% voordeel. Investeert u in een boekjaar tevens in bedrijfsmiddelen? Vraag dan de KIA aan. EIA en KIA zijn eventueel te combineren. Heeft u een grootzakelijke aansluiting van meer dan 3 x 80A in Uithoorn? Dan valt u onder de SDE+ regeling. Maak een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden in subsidie.

Service naast de zonnepanelen

Wij vinden naast onze producten ook service in Uithoorn en omstreken erg belangrijk. Onze medewerkers zullen tijdens het proces al het werk uit handen nemen. Hier kan je denken aan de levering, installatie en onderhoud van de panelen. Door onze ervaring met het werk weten wij precies hoe wij alles moeten aanpakken. U hoeft zich dus tijdens de aankoop geen zorgen te maken. Wij leveren overigens niet alleen in Uithoorn en omgeving, maar in nog vele andere plaatsen in Nederland. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij willen u graag meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten die u eventueel zult besparen met zonnepanelen in Uithoorn.

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Panelen installeren in Uithoorn

Wilt u genieten van zonne energie in Uithoorn? Schakel Duurzaam Rijnland in. Bij ons kunt u duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsvriendelijke zonnepanelen kopen. Wanneer mogen wij uw gewenste panelen installeren? Vraag ons eventueel naar meer informatie over de subsidie. U benadert ons via 06-81497789, info@duurzaamrijnland.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag aan zonne energie in Uithoorn.

BEL ONS