Zonnepanelen Zoetermeer

Zonne energie in Zoetermeer

Overweegt u zonnepanelen te kopen voor uw pand in Zoetermeer? Laat de specialisten van Duurzaam Rijnland dan duurzame en onderhoudsvriendelijke zonnepanelen bij u installeren. Alle panelen die wij leveren en installeren zijn van hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over de voordelen als u zonnepanelen besluit te kopen? Of over wat zonnepanelen aan subsidie opleveren? Lees verder of bel 06-81497789 als u wilt genieten van zonne energie in Zoetermeer.

Voordelen van zonnepanelen installeren

Kiezen voor zonne-energie in Zoetermeer, betekent kiezen voor een:

  • Hoog rendement
  • Lage energierekening
  • Bescherming van het milieu
  • Verhoging in uw woningwaarde
  • Onderhoudsvriendelijke oplossing

Met de zonnepanelen die wij installeren bent u voor 25 jaar gegarandeerd van een mooie opbrengst. U heeft uw investering dus in no time terugverdiend. Lijkt het rendement toch niet geheel behaald te worden? Schakel ons dan in voor grondige service aan uw panelen in Zoetermeer.

Zonnepanelen Zoetermeer

Zonnepanelen kopen draagt bij aan het milieu

Zonne energie is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Zo is het veel minder vervuilend dan gewone, grijze stroom. Het draagt daardoor bovendien bij aan de bescherming van het milieu. Omdat zonnepanelen voor 99% kunnen worden gerecycled en ze in slechts 1-3 jaar de energie die nodig is voor hun productie al hebben terugverdiend, dragen ze ook wat dat betreft bij aan het milieu. Naast de voordelen met betrekking tot het milieu, geniet u ook financieel gewin in Zoetermeer. Op zonnepanelen is namelijk subsidie te ontvangen.

Opties in subsidie op zonnepanelen in Zoetermeer

Op uw zonnepanelen in Zoetermeer kunt u onder andere Energie-Investeringsaftrek (EIA) of SDE+ Subsidie ontvangen. Weten voor welke subsidie u in aanmerking komt? Dat is afhankelijk van uw situatie. Verbruikt u jaarlijks meer dan 25000 kWh? Dan is er de EIA. Dit levert u gemiddeld 13,5% voordeel op. Investeert u in bedrijfsmiddelen in een boekjaar? Dan is er de KIA. U kunt EIA en KIA eventueel combineren. Heeft u in Zoetermeer een grootzakelijke aansluiting die groter is dan 3 x 80A? Dan komt u in aanmerking voor de SDE+ regeling. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden in subsidie.

Goede service naast onze zonnepanelen

Naast goede service leveren wij ook kwaliteit zonnepanelen in Zoetermeer. Samen met de klant zullen wij de panelen op maat ontwerpen en installeren. Hierdoor zult u als klant een overzicht krijgen van wat u in de toekomst kunt besparen. Wij leveren en installeren voornamelijk in Gouda, Lisse, Alphen aan de Rijn en nog vele andere plaatsen in Nederland. Op aanvraag zijn wij ook in heel Nederland te vinden. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bekijken. U wilt toch ook helpen aan een duurzame toekomst voor Zoetermeer en de rest van Nederland? Dan is dit uw mogelijkheid!

Product overzicht

Installatie

Duurzaam Rijnland werkt met montagematerialen van Schletter en Van der Valk Solar Systems.

Huawei Smart PV

Huawei is de grootste 3-fase omvormerfabrikant. Door innovatie bent u verzekert van kwaliteit.

SolarEdge omvormers

SolarEdge omvormers zorgen voor tot 25% meer energieopbrengst van het PV-systeem.

REC Peak Energy

De REC Peak Energy zonnepanelen zijn de perfecte keuze voor het bouwen van zonnesystemen.

REC TwinPeak

De REC TwinPeak BLK zonnepanelen hebben een innovatief ontwerp met een hoog vermogen.

Panelen laten installeren in Zoetermeer

Heeft u behoefte aan financieel aantrekkelijke en milieuvriendelijke zonne energie in Zoetermeer? Bij Duurzaam Rijnland kunt u duurzame en onderhoudsvriendelijke zonnepanelen kopen. Wilt u dat wij deze komen installeren? Of wilt u eerst informatie ontvangen over de mogelijkheden in subsidie? Bel 06-81497789, mail naar info@duurzaamrijnland.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Maak ook volop gebruik van zonne energie in Zoetermeer.

BEL ONS